Baan - Pomare Myles, Lolia; Suárez Gordon, Sedney S.; Forbes Bryan, Henrietta; Roca Hudgson, Shanelle K. (Revista Universidad de Antioquia, 2020)
Wi da fahn sii ahn lan. Fi kom tu ort fi hafi baan. Riid bout hou di Raizal Piipl pripier fi dis pruoses. ————- Somos de mar y tierra. Para llegar a tierra debemos nacer. Lee acerca de como el pueblo raizal se prepara para este proceso.