Colombian vs. American corn: Quality, chemical composition, mycotoxin content and metabolizable energy

  • Yandy J Aguillón-Páez Universidad Nacional de Colombia
  • Liliana Betancourt Universidad Nacional de Colombia
  • Gonzalo J Díaz Universidad Nacional de Colombia
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Author Biographies

Yandy J Aguillón-Páez, Universidad Nacional de Colombia

Facultad de Medicina Veterinaria y de Zootecnia, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, 111321, Colombia
https://orcid.org/0000-0001-5559-4510

Liliana Betancourt, Universidad Nacional de Colombia

Facultad de Medicina Veterinaria y de Zootecnia, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, 111321, Colombia
https://orcid.org/0000-0003-0172-7896

Gonzalo J Díaz, Universidad Nacional de Colombia

Facultad de Medicina Veterinaria y de Zootecnia, Universidad Nacional de Colombia, Bogotá, 111321, Colombia
https://orcid.org/0000-0002-9858-0845

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Published
2021-04-22
How to Cite
Aguillón-Páez Y. J., Betancourt L., & Díaz G. J. (2021). Colombian vs. American corn: Quality, chemical composition, mycotoxin content and metabolizable energy. Revista Colombiana De Ciencias Pecuarias. https://doi.org/10.17533/udea.rccp.v35n1a04
Section
Accepted manuscripts