LA ALIMENTACIÓN HUMANA COMO UN ACTO LIBERADOR DEL SER

Authors

  • Julián Ernesto Gómez Agudelo Docente Universitario

DOI:

https://doi.org/10.17533/udea.efyd.3389

Abstract

In the attempt to outline an alternative diet, healthy and in accordance with the average people's economical capacity, we list here, on the one hand, the chemical requires; on the other hand, we show some proper food combinations and, finally, mention several conclusions regarding the relation between a milkegg-vegetals based diet and motoricity.
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Author Biography

Julián Ernesto Gómez Agudelo, Docente Universitario

Licenciado en educación física, profesor de la Universidad de Antioquia. Practica, desde hace diez años, la dieta lactoovovegetariana.

Published

2010-01-18

How to Cite

Gómez Agudelo, J. E. (2010). LA ALIMENTACIÓN HUMANA COMO UN ACTO LIBERADOR DEL SER. Educación Física Y Deporte, 20(1), 45–52. https://doi.org/10.17533/udea.efyd.3389

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