Vol. 23 No. 3 (2016)

					View Vol. 23 No. 3 (2016)
Published: 26-12-2016

Editorial

  • Colombian biodiversity, an opportunity for the strengthening of the pharmaceutical and cosmetic industries

    Karent BRAVO, Jaime Andrés PEREAÑEZ
    163-165
    |Abstract
    = 859 veces | PDF
    = 498 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.vitae.v23n3a01

Foods: Science, Engineering and Technology

  • Prevalence of lactic acid bacteria in sliced cooked ham as an indicator of its shelf life

    América CHÁVEZ-MARTÍNEZ, Martha ESTRADA GANDARILLA, Ana Luisa RENTERÍA-MONTERRUBIO, Mario Alejandro GALLEGOS ACEVEDO, José Carlos RODRÍGUEZ FIGUEROA
    38-46
    |Abstract
    = 348 veces | PDF
    = 203 veces| | PDF
    = 54 veces| | FORMA F851607
    = 0 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.vitae.v23n3a02
  • Estabilidad de antocianinas durante el almacenamiento de jugos de arándanos

    Luz Marina Zapata, Juan Manuel Castagnini, Carlos Fabio Quinteros, Evelin Carlier, Mariana Jimenez Veuthey, Cecilia Cabrera
    173-183
    |Abstract
    = 1069 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 640 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.vitae.v23n3a03
  • Efecto del tiempo de almacenamiento sobre las propiedades fisicoquímicas y antioxidantes de pulpa congelada y liofilizada del fruto de agraz (Vaccinium meridionale Swartz)

    Yuly Nataly Franco Tobón, Benjamín Rojano, Andrés Felipe Alzate Arbeláez, Claudia Estela Restrepo Flórez, Diana Marsela Rivero Barrios, Maria Elena Maldonado-Celis
    184-193
    |Abstract
    = 678 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 359 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.vitae.v23n3a04
  • Comparison and validation of a fast method for the extraction and quantification of α-linolenic, eicosapentaenoic, and docosahexaenoic fatty acids

    Alejandro OVIEDO CASTRILLÓN, Julieth Natalia QUINTERO LAVERDE, Claudia María VELÁSQUEZ RODRÍGUEZ, Beatriz Estella LÓPEZ MARÍN
    194-201
    |Abstract
    = 364 veces | PDF
    = 257 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.vitae.v23n3a05
  • Aplicación y efecto de un recubrimiento comestible sobre la vida útil de la mora de castilla (Rubus glaucus Benth)

    Camilo Villegas, William Albarracín
    202-209
    |Abstract
    = 1069 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 632 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.vitae.v23n3a06