Vol. 24 No. 2 (2022)
Published:
2022-11-17
Full Issue
Editorials
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La gestión editorial al servicio de la comunicación científica en alimentación y nutrición
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Research
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Prevention Strategies from the School Implementation of a Teaching Proposal on Human Nutrition Based on Active Learning Methodologies
|Abstract = 882 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 606 veces| -
Interactive Group Nutrition Education for Children in Public Schools in the Canton of La Unión, Costa Rica
|Abstract = 865 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 486 veces| -
Effects of Supplementation with Moringa Oleifera on Blood Values of Hemoglobin and Ferritin in Ecuadorian Adolescent
|Abstract = 1021 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 357 veces|
Review articles
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Dietary and Nutritional Aspects in the Management of Multiple Sclerosis
|Abstract = 1298 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 660 veces| -
Creatine Hydrochloride Versus Creatine Monohydrate.Differences in Solubility, Ergogenic Effects, and Body Composition
|Abstract = 3843 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 1017 veces| -
Therapeutic Effects of the Genus Physalis L. (Solanaceae): A Review of the Literature
|Abstract = 529 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 440 veces|