No. 16 (2006)
Published:
2013-12-08
-
Créditos del número
|Abstract = 194 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 78 veces| -
Nuestro Logotipo
|Abstract = 114 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 44 veces|
Editorials
-
Editorial
|Abstract = 248 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 49 veces|
Research
-
Maximization of the acid serum of double cream cheese making quesillo, using acidity complementation with three organic acids
|Abstract = 3212 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 2193 veces| -
From education to health: toward the pedagogy of nourishment and nutritional education
|Abstract = 4159 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 4343 veces|
Review articles
-
Genetic expression modulation of fat-soluble vitamins
|Abstract = 1548 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 4129 veces| -
Homocysteine and cardiovascular disease
|Abstract = 219 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 635 veces|
Ensayos
-
El municipio como unidad de gestión de la política alimentaria y nutricional
|Abstract = 1387 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 157 veces|
Topics on food tracking
-
Comer, beber y amar
|Abstract = 215 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 72 veces|
Reseña Bibliográfica
-
Libros y revista.
|Abstract = 217 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 916 veces|