Vol. 18 No. 2 (2016)

Published: 2017-10-19

Editorials

  • .

    Rosa Magdalena Uscátegui Peñuela
    137-140
    |Abstract
    = 701 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 379 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 43 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v18n2a01

Research

Review articles

  • Gut Microbiota and Short-Chain Fatty Acids in Critically lll Patients

    Gloria M. Agudelo Ochoa, Nubia A. Giraldo Giraldo, Carlos J. Barrera Causil, Beatriz E. Valdés Duque
    205-222
    |Abstract
    = 1440 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 995 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v18n2a06

Views and Opinion

  • Perspectives of Ecological Thinking that Have Influenced the Food and Nutrition Field

    Martha Alicia Cadavid Castro, Luis Felipe Giraldo Londoño
    225-236
    |Abstract
    = 1008 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 784 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v18n2a07