Vol. 18 No. 2 (2016)

Published: 2017-10-19

Editorials

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    Rosa Magdalena Uscátegui Peñuela
    137-140
    |Abstract
    = 793 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 430 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
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    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v18n2a01

Research

Review articles

  • Gut Microbiota and Short-Chain Fatty Acids in Critically lll Patients

    Gloria M. Agudelo Ochoa, Nubia A. Giraldo Giraldo, Carlos J. Barrera Causil, Beatriz E. Valdés Duque
    205-222
    |Abstract
    = 1602 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1101 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v18n2a06

Views and Opinion

  • Perspectives of Ecological Thinking that Have Influenced the Food and Nutrition Field

    Martha Alicia Cadavid Castro, Luis Felipe Giraldo Londoño
    225-236
    |Abstract
    = 1122 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 868 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v18n2a07