Vol. 24 No. 1 (2022)
Published:
2022-02-11
Full Issue
Editorials
-
La Educación Alimentaria como eje transversal de la salud y la nutrición
|Abstract = 1144 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 597 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 8 veces|
Research
-
Influence of Nutritional Labeling on the Purchase Decision of University Students
|Abstract = 3918 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 1697 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 34 veces| -
Relationship Between Vitamin D Deficiency with Nutritional Status and Other Factors in Adults from the Inter-Andean Region of Ecuador
|Abstract = 1921 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 797 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 25 veces| -
Sembrando Salud: Farmer Schools for the Improvement of the Food Security in Soracá, Boyacá Colombia, in 2017
|Abstract = 628 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 388 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 15 veces| -
Health-Related Quality of life in Youth Diagnosed with Eating Disorders Receiving Cognitive Behavioral Therapy
|Abstract = 1694 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 897 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 10 veces| -
Execution of an Educational Food Intervention in Schoolchildren, Before and During Confinement by Covid-19
|Abstract = 1059 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 456 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 23 veces|
Review articles
-
Role of vitamins D, E and K in special conditions Health and Disease
|Abstract = 2356 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 1648 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 18 veces| -
Bioconservative Effect of Propolis and Its Application in The Conservation of Meat Matrices
|Abstract = 1687 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 920 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 16 veces|