No. 15 (2006)

Published: 2013-12-08
  • Créditos del número

    |Abstract
    = 127 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 89 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.17873
  • Nuestro Logotipo

    |Abstract
    = 126 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 44 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.17880

Research

Review articles

  • Relationship between: Hypertension and sodium, potassium, calcium and magnesium

    Gladys Velásquez de Correa, Lina Marcela López Gómez
    47-66
    |Abstract
    = 3071 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1144 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.17876
  • Nutritional, social and health factors of elderly people

    Martha Alicia Cadavid Castro, Paula Andrea Herrera Restrepo, Ángela Marcela Jaramillo Ospina, Sandra Milena Ramírez Carmona, Luz Mery Sepúlveda Rueda, Paula Andrea González Ruiz, Lina Marcela Restrepo Yepes, July Andrea Rivillas González, Alejandro Estrada Restrepo
    67-82
    |Abstract
    = 1022 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 370 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.17877

Ensayos

  • Implications of Globalization and Free Trade Agreement on agriculture and food production in Colombia

    Luz Marina Arboleda Montoya, Berta Lucía Gaviria Gómez
    85-100
    |Abstract
    = 449 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 257 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.17878
  • The right to access to food

    Gloria Patricia Zuluaga Sánchez
    101-113
    |Abstract
    = 502 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 258 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.17879