Vol. 13 No. 2 (2011)

Published: 2012-07-04
  • .

    113-116
    |Abstract
    = 117 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 46 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12262

Editorials

  • .

    Rosa Magdalena Uscátegui Peñuela
    119-120
    |Abstract
    = 95 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 34 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12263

Research

  • Sensory evaluation of the high-iron and -zinc rice variety IACuba 30 among pregnant women in Cuba

    Violeta Puldón Padrón, Enrique Suárez Crestelo, Rubén Alfonso Caraballo, Helena Pachón, Cesar Pompilio Martínez
    123-134
    |Abstract
    = 400 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 116 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12264
  • Sensory evaluation of the Azucena rice (Oryza sativa) variety in Nicaragua’s Región Autónoma del Atlántico Norte

    Karina Leticia García Montecinos, José Alberto Godoy Godoy, Patricia Mercedes Carrillo Centeno, Helena Pachón
    135-146
    |Abstract
    = 760 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 441 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12265
  • Sensory evaluation of biofortified rice variety IDIAP Santa Cruz 11 in self-sustaining farms from the Nutrition Board in Coclé Province, Panamá

    Omaris Vergara, Ismael Camargo Buitrago, Teresita Henríquez, Eira Vergara de Caballero, Eyra Mojica de Torres, Juan Espinosa, Salvador Montenegro
    147-160
    |Abstract
    = 550 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 286 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12266
  • Agronomic and sensory evaluation of nutritionally improved beans (Phaseolus vulgaris L.) in northern Cesar department, Colombia

    Adriana Tofiño, Rodrigo Tofiño, Diana Cabal, Aslenis Melo, William Camarillo, Helena Pachón
    161-177
    |Abstract
    = 609 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 699 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12267
  • Acceptance of three nutritionally improved bean (Phaseolus vulgaris L.) lines by Nicaraguan consumers

    Patricia Carrillo Centeno, Zildghean Chow, Sergio Cuadra, Douglas Brenes, Helena Pachón
    179-189
    |Abstract
    = 198 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 149 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12268
  • Sensory evaluation among Nicaraguan school-age children of a sweet potato (Ipomoea batatas) snack prepared with and without sweet potato leaves

    Aracelly del Carmen Serrano Romero, Ena Yolanda Vílchez Morales, Clara Michelle Sandino Silva, Patricia Carrillo Centeno, Helena Pachón
    191-202
    |Abstract
    = 318 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 395 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12269
  • Sensory evaluation of cakes prepared with orange-fleshed sweet potato flour (Ipomoea batatas L.)

    Carolina Netto Rangel, Erika Madeira Moreira da Silva, Lorena Salvador, Renata Figueiredo, Edson Watanabe, João Bosco Carvalho da Silva, José Luiz Viana de Carvalho, Marília Regini Nutti
    203-211
    |Abstract
    = 372 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 202 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12270
  • .

    213-214
    |Abstract
    = 276 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 41 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12271
  • .

    215-216
    |Abstract
    = 97 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 60 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12272

Publicidad

  • .

    225
    |Abstract
    = 82 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 43 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12273
  • .

    227
    |Abstract
    = 80 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 26 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.12274