Vol. 14 No. 2 (2012)

Published: 2013-08-28
  • .

    101-104
    |Abstract
    = 148 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 43 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16470
  • .

    225-226
    |Abstract
    = 109 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 47 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16492

Editorials

  • .

    Rosa Magdalena Uscátegui Peñuela
    107-109
    |Abstract
    = 200 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 35 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16469

Research

  • The meaning of cooking practices among middle-class women in Cordoba, Argentina. An approach from the Social Representations Theory.

    María Lis del Campo, Alicia Navarro
    113-124
    |Abstract
    = 165 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 174 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.15128
  • Design of the new basic food basket for Guatemala

    Michele Marie Monroy Valle, Fernando Rodríguez Valladares, Pablo Francisco Toledo Chaves
    125-144
    |Abstract
    = 871 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 269 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16471
  • Learnings from a community-based internship for students of a nutrition and dietetics program in the region of Urabá, Colombia

    Luz Natalia Rodríguez Villamil, Yésica Alexandra Salas Perea
    145-156
    |Abstract
    = 271 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 98 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16485
  • Dyslipidemia in children with acute malnutrition. Turbo, Colombia

    Claudia María Velásquez Rodríguez, Juliana María Orozco Cano
    157-170
    |Abstract
    = 491 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 274 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16486
  • Meanings attributed to diet and food supplement from a group of families beneficiaries of MANA’s food complementary program in Turbo, Colombia

    Luz Marina Arboleda Montoya, Fabio Andrés Franco Giraldo
    171-183
    |Abstract
    = 579 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 185 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16487
  • Knowledge and practices food in pregnant women, from municipalities of Antioquia, Colombia, 2010

    Luz Estella Torres Trujillo, Gloria Ángel Jiménez, Gloria Calderón Higuita, Julio César Fabra Arrieta, Sandra Catalina López Galeano, María Alexandra Franco Restrepo, Nataly Bedoya Ávalos, Deisy Ramírez Puerta
    185-198
    |Abstract
    = 1400 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 672 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16488
  • Maternal nutritional status and its relationship with birth weight of the newborn, pregnant women study Public Network of Medellín, Colombia

    Statistics National Institute Restrepo Mesa, Beatriz Elena Parra Sosa, Julie Arias Gómez, Natalia Zapata López, Carlos Alberto Giraldo Díaz, Clara María Restrepo Moreno, Natalia Andrea Ceballos Alarca, Luz Estela Escudero Vásquez
    199-208
    |Abstract
    = 532 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 299 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16489

Topics on food tracking

  • Typical food from Boyacá, Colombia

    Óscar Alfonso Vega Castro, Francy Nataly López Barón
    211-221
    |Abstract
    = 1110 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1233 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16490

Publicidad

  • .

    |Abstract
    = 108 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 36 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16493
  • .

    |Abstract
    = 87 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 42 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.16491