Vol. 16 No. 2 (2014)

Published: 2015-07-11

Editorials

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    Rosa Magdalena Uscátegui Peñuela
    129 - 131
    |Abstract
    = 100 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 86 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penhv16n2a01

Research

  • Perception of determining factors in the dietary behavior of higher education students with overnutrition

    Claudia Troncoso Pantoja
    135 - 144
    |Abstract
    = 863 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 402 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v16n2a02
  • Nutritional labeling, from a consumers viewpoint

    Liliana Amparo López Cano, Sandra Lucía Restrepo Mesa, Secretaría de Salud de Medellín
    145 - 158
    |Abstract
    = 4344 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1589 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v16n2a03
  • Composition of fatty acids in some fried food and frying oil and related factors in a college area of the city of Medellín-Colombia

    Briana Davahiva Gómez Ramírez, Julián Paul Martínez Galán, Luz Margarita Cardona Zuleta
    159 - 174
    |Abstract
    = 651 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 433 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v16n2a04
  • Profile of fatty acids in the most sold cooking oils in Medellin-Colombia

    Claudia María Ramírez Botero, Briana Davahiva Gómez Ramírez, Julián Paul Martínez Galán, Luz Margarita Cardona Zuleta
    175 - 185
    |Abstract
    = 1441 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 919 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v16n2a05
  • Antioxidant properties of curuba extracts (Passiflora mollisima Bailey) in milk cream

    Clara Inés Ochoa Ospina, José Uriel Sepúlveda Valencia, María E. Maldonado, Karol Zapata Acosta, Benjamín Alberto Rojano
    186-199
    |Abstract
    = 529 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 315 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v16n2a06

Review articles

  • Nutritional and antioxidant characteristics of banana passion fruit (Passiflora mollissima Bailey)

    Diana Carolina Chaparro Rojas, María E. Maldonado, María Camila Franco Londoño, Luz Amparo Urango Marchena
    203 - 212
    |Abstract
    = 3151 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1072 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v16n2a07