Vol. 21 No. 2 (2019)

Published: 2019-09-12

Editorials

  • .

    Teresita Alzate Yepes
    137-142
    |Abstract
    = 2766 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1967 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 6 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a01

Research

  • Knowledge, Opinions and Use of Nutrition Labels of Processed Foods in Ecuadorian Teens According to Type of School

    Geovanna Estefania Galarza Morillo, Julieta Beatriz Robles Rodríguez, Vinicio Alexander Chávez Vaca, Karina Alexandra Pazmiño Estévez, José Castro Burbano
    145-157
    |Abstract
    = 2860 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 1916 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 137 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a02
  • Consumption of fortified wheat flour and associations with anemia and low serum ferritin in Colombia

    Amy Fothergill, Zulma Y. Fonesca Centeno, Paul Rene Ocampo Téllez, Helena Pachón
    159-171
    |Abstract
    = 1868 veces | PDF
    = 631 veces| | XML
    = 9 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a03
  • Significance and Uses of Foods Cultivated by Rural Inhabitants of Chigorodó, Antioquia, Colombia

    Yesenia Miranda Hernández, Andrea Sánchez González, Ledys Yuliana Machado Suárez, Luz Natalia Rodríguez Villamil
    173-187
    |Abstract
    = 974 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 488 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 53 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a04
  • Use of a Mobile Application in a Weight Loss Education Intervention: Anthropometric Changes and Personal Satisfaction

    Mayra Yorlenis Aguilar García, Melissa Altamirano Herrera, Ana Gabriela Leiva Acuña, Paula Natalia Marín Romero, Milena Rodríguez Mena, Christian Quesada López, Giselle Zúñiga Flores, Melissa Lorena Jensen
    189-205
    |Abstract
    = 1077 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 812 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 6 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a05
  • Availability of Beef and Pork in South American Countries, in the Last Six Decades

    Luz Marina Arboleda Montoya, Luis Fernando Restrepo Betancur
    207-216
    |Abstract
    = 698 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 489 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 20 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a06

Review articles

  • Effects of Vitamin E Supplementation in Reducing Delayed Onset Muscle Pain. A Narrative Review

    Héctor Fuentes Barría, Raúl Aguilera Eguía , Catalina González Wong, Aylinne Schramm Saavedra, Denisse Muñoz Peña
    219-227
    |Abstract
    = 1382 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 630 veces| | XML (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 19 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.v21n2a07