Vol. 11 No. 1 (2009)

Published: 2011-04-22
  • Creditos del número

    2-4
    |Abstract
    = 154 veces
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9386

Editorials

  • Editorial

    Dora Nicolasa Gómez Cifuentes
    7-8
    |Abstract
    = 136 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 72 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9387

Research

  • Diet variability in university young women: the influence on dietary evaluation criteria

    Pedro Monterrey, Yadyra Cortés, Carlos Corredor, Alexandra Acosta, Paula Caicedo
    11-24
    |Abstract
    = 235 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 136 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9388

Review articles

  • Bioactive compounds on food and health-promoting properties

    Luz Amparo Urango Marchena, Gina Alejandra Montoya Parra, María Adelaida Cuadros Quiroz, Diana Carolina Henao, Paula Andrea Zapata, Leidy López Mira, Erika Castaño, Ángela María Serna López, Claudia Vanesa Vanegas, María Camila Loaiza, Briana Davahiva Gómez
    27-38
    |Abstract
    = 1284 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 516 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9389
  • Deep frying

    Adriana Cecilia Suaterna Hurtado
    39-53
    |Abstract
    = 2895 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 2395 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9390
  • Malaria and malnutrition in children and household food insecurity: a review

    Rosa Magdalena Uscátegui Peñuela, Lady Vanessa Corrales Agudelo, Eliana María Pérez Tamayo, Adriana Correa Botero, Luz Mariela Manjarrés Correa, Jaime Carmona Fonseca, Alejandro Estrada Restrepo
    55-70
    |Abstract
    = 359 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 132 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9391

Views and Opinion

  • Agriculture, food production and health: a critical issue to debate

    Róger Martínez Castillo
    73-90
    |Abstract
    = 1301 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 423 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9392
  • Inequities in health related to HIV-AIDS

    93-97
    |Abstract
    = 334 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 223 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9393
  • Cognitive development and nutritional status: a subject of social determinants of health inequities

    99-103
    |Abstract
    = 361 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 196 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9394

Case report

  • Opportunities and challenges in nutritional education using food based dietary guidelines from Chile

    Sonia Olivares Cortés
    107-117
    |Abstract
    = 650 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 183 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9395

Publicidad

  • Anuncie con nosotros

    |Abstract
    = 148 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 56 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9396
  • Suscripción para la revista impresa

    |Abstract
    = 151 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA))
    = 49 veces|
    DOI: https://doi.org/10.17533/udea.penh.9397