Vol. 34 No. 58 (2019)
Presentación
-
Presentación
|Abstract = 330 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 239 veces| -
Presentación Dossier
|Abstract = 408 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 3428 veces|
Dossier
-
The Contemporary Diet Between Globalization and Patrimonialization
|Abstract = 5802 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 2202 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 1238 veces| -
Breeding Ground: A Recipe to Nourish Socio-Cultural Processes
|Abstract = 666 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 300 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 220 veces| -
Food crisis, civilizatory pattern and Andean interpellations
|Abstract = 519 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 276 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 23 veces| -
The The Cookbooks in Latin America: Beyond the Writing and Reproduction of Recipes that Began with the Nation-States
|Abstract = 2551 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 823 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 222 veces| -
The nakatamales: the delicacy of giving and receiving from the traditional cooks of Angahuan Michoacán, Mexico
|Abstract = 946 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 340 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 266 veces| -
Contributions to the socio-ecological history of Isla Fuerte culinary: Overcoming of the nature-culture dualism through the analysis of three traditional preparations of the island food
|Abstract = 381 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 209 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 239 veces| -
“Man does not live by plants alone”. Food and culinary heritage and animal biodiversity
|Abstract = 1208 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 557 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 69 veces| -
Observe, ask and cook...and cookingwhile singing. The Traditional Food of the Colombian Pacific Region: A Cultural Heritage at Risk
|Abstract = 1031 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 1086 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 275 veces| -
Dietary habits and nutritional status in the community of the hamlet of San Nicolás de Bari (Sopetrán-Antioquia): An approach from structural racism
|Abstract = 662 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 345 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 114 veces|
Ensayo visual
-
The Others: Market Day
|Abstract = 277 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 347 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 143 veces|
Bibliographic review
-
La cocina ecuménica y la responsabilidad social del alimento: reseña del libro Comer como acto político de Alain Ducasse y Cristian Regouby
|Abstract = 314 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 173 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 38 veces|
Misceláneo
-
The veiled presence of bird-men in the current corporality of Wichí males
|Abstract = 237 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 160 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 188 veces|
Reseña Misceláneo
-
Reseña de “Entre el río y la montaña. Nuevos datos para el poblamiento temprano del Cauca Medio colombiano”
|Abstract = 381 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 162 veces| | HTML (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 31 veces|
Separata
-
Índice de artículos publicados en el Volumen 34
|Abstract = 176 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 86 veces| -
Evaluadores Boletín de Antropología Vol. 34, números 57 y 58
|Abstract = 199 veces | PDF (ESPAÑOL (ESPAÑA)) = 140 veces|


